Over

dewi-business-1

Lancelot Legal is in maart 2017 te Spain opgericht door mr.drs. Dewi Vanblarcum.

Zij is van huis uit bestuurskundige en daarnaast juriste civiel recht, gespecialiseerd in contractenrecht, Europees en Nationaal aanbestedingsrecht. Daarnaast is zij gespecialiseerd in het vakgebied inkoop en aanbesteden. Mr.drs. Dewi Vanblarcum heeft kennis van Spaans recht.

Vanaf mei 1998 is mr.drs. Dewi Vanblarcum werkzaam (geweest ) bij de rijksoverheid en lagere overheden alsmede overheidsdiensten. In 2008 heeft zij de stap genomen om voor zich zelf te beginnen en een eigen juridisch advieskantoor op te richten onder de naam Bona Fide Juristen werkzaam voor overheden en bedrijven.

Door verplaatsing van haar werkgebied naar Spain, Costa del Sol brak een goed moment aan om afscheid te nemen van Bona Fide Juristen. Het was tijd om een nieuw jasje aan te trekken. Daarom heeft Dewi Vanblarcum in 2017  Lancelot Legal opgericht. Het helpen van mensen op juridisch gebied doet Dewi Vanblarcum met passie en overgave. Dat is haar manier om een positieve bijdrage te leveren aan anderen.


Bedrijfsprofiel Lancelot Legal

Hieronder treft u informatie over het bedrijfsprofiel van Lancelot Legal

Missie

Lancelot Legal wil bekend staan als een laagdrempelig kantoor dat haar klanten praktische juridische bijstand biedt en hun problemen op juridisch gebied uit handen neemt.

Visie

Lancelot Legal heeft de klant centraal staan. Het kantoor is er voor u! Het geven van praktische juridische bijstand waar de klant iets mee kan vindt Lancelot Legal belangrijk. Het kantoor moet voor iedereen bereikbaar zijn en straalt een laagdrempelig karakter uit.

Lancelot Legal

Het uitgangspunt van Lancelot Legal is een snelle doeltreffende oplossing treffen zonder rechtszaken. Dit vertaalt zich naar praktische en heldere adviezen waar u verder mee kunt. Er wordt altijd gekozen voor de snelste en kortste route voor de oplossing van een probleem waarbij lange onnodige briefwisselingen wordt vermeden.

Het kantoor kenmerkt zich door gedrevenheid, resultaatgericht werk, een pragmatische instelling alsmede laagdrempeligheid. Mr.drs. Dewi Vanblarcum streeft er naar om mensen via de juridisch weg te helpen. Dat geeft haar voldoening. Mr.drs. Dewi Vanblarcum houdt van haar vak en is goed in haar werk.

Verder is het kantoor kleinschalig hierdoor bieden wij geen complete juridische pakketten maar zijn wij gespecialiseerd in onze diensten.Bij het verrichten van de werkzaamheden, of wanneer zij het nuttig acht, kan mr. drs. Dewi Vanblarcum zich laten bijstaan door andere ervaren vakspecialisten en zakelijke partners.

Doelgroep en diensten

Lancelot Legal levert haar diensten aan particulieren, (internationale), ondernemers en overheden. Particulieren en ondernemers kunnen bij Lancelot Legal terecht voor kwesties met betrekking tot contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht en voor het laten voeren van juridische correspondentie. Ondernemers ondersteunt en adviseert Lancelot Legal ook met het inschrijven op overheidsaanbestedingen ook wel tenders genoemd en bij administrative support. Particulieren kunnen bij Lancelot Legal terecht om onder andere hun zaakwaarneming uit handen te geven. Verder kan Lancelot Legal u ook ondersteunen op het gebied van inkoop en inkoopgerelateerde vraagstukken zoals inkoop van zorg in het  buitenland.

 Service

Lancelot Legal wil haar klanten ontzorgen en kan daarom ook bij u langsgaan als daar behoefte aan is. Deze service staat bekend onder “de vliegende juriste”. Verder is het kantoor ook buiten kantooruren en op zaterdag geopend zodat u geen vrij hoeft te nemen om met Lancelot Legal in contact te staan.