Lancelot Legal? Wie…?

rond-hoofd

Dewi Vanblarcum

Lancelot Legal is in maart 2017 te Spain opgericht door mr.drs. Dewi Vanblarcum.

Zij is van huis uit bestuurskundige en daarnaast juriste civiel recht, gespecialiseerd in contractenrecht, Europees en Nationaal aanbestedingsrecht. Daarnaast is zij gespecialiseerd in het vakgebied inkoop. Mr.drs. Dewi Vanblarcum heeft kennis van Spaans recht.

Vanaf mei 1998 is mr.drs. Dewi Vanblarcum werkzaam (geweest ) bij de rijksoverheid en lagere overheden alsmede overheidsdiensten. In 2008 heeft zij de stap genomen om voor zich zelf te beginnen en een eigen juridisch advieskantoor op te richten onder de naam Bona Fide Juristen werkzaam voor overheden en bedrijven.

Door verplaatsing van haar werkgebied naar Spain, Costa del Sol en uitbreiding van werkzaamheden met administrative support en international company support , was het een goed moment om afscheid te nemen van Bona Fide Juristen. Het was tijd om een nieuw jasje aan te trekken. Daarom heeft Dewi Vanblarcum in 2017 Lancelot Management Group opgericht waar Lancelot Legal onderdeel van uitmaakt. Een andere tak van Lancelot Management Group is Lancelot Performance Coaching. Dat onderdeel houdt zich bezig met het ondersteunen van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Het helpen van mensen op juridisch gebied, administratief en op het gebied van zelfontwikkeling doet Dewi Vanblarcum met passie en overgave. Dat is haar manier om een positieve bijdrage te leveren aan (het welzijn van) anderen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s